Een responsive website, voor jou de oplossing?

Je doelgroep maximaal aanspreken, uitstekend vindbaar in de zoekmachines en het aantal aanvragen via je responsive website gaan substantieel omhoog. Een website die bovendien ook op mobiel uitstekend presteert. Als je dat wilt, kom dan bij Newstaed aan tafel om samen vrijblijvend je mogelijkheden te bespreken!

WordPress websites

Newstaed ontwikkelt responsive websites, het liefst op het WordPress platform. Sites die helder communiceren en optimaal gericht zijn op het behalen van je zakelijke doelstellingen. Iedere website die we maken is uniek en afgestemd op optimale vindbaarheid in Google en de beleving en wensen van jouw doelgroep.

 • Geen website is hetzelfde en geen klantvraag is optimaal in een bestaand thema te vatten. Daar zijn we van overtuigd. Daarom maken we bij Newstaed uitsluitend websites op maat. Zodat we maximaal uit kunnen gaan van jouw wensen, je doelgroep en wat je doelgroep beweegt om tot actie over te gaan.

 • Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en conversie verhogend. Dat zijn de doelstellingen waar we telkens weer mee aan de slag gaan. Natuurlijk wil je goed communiceren over je product, dienst, bedrijf of organisatie. Maar veel belangrijker is dat je bezoekers zich thuis voelen en direct vinden waar ze naar op zoek zijn. Pas dan houden we de aandacht en is de kans groot dat een bezoeker een klant gaat worden.

 • Iedereen roept het en zorgt ervoor dat een nieuwe website ook op mobiel nog overeind blijft, niet schaalt maar zich aanpast aan de beeldverhouding van het apparaat waarop een site bekeken wordt. Bij Newstaed gaan we een stap verder: we bekijken per device welke behoefte een bezoeker voornamelijk zal hebben en passen de vertoning van een site daarop aan. Dat zorgt voor een geheel andere benadering dan alleen maar ervoor zorgen dat het technisch in orde is. Optimizing user experience noemen we dat. Steeds vaker gaan we uit van het ‘mobile-first’ principe bij de ontwikkeling van nieuwe sites. Niet voor niets is Google zijn rankings primair aan het richten op de mobiele prestaties van sites.

 • Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization). Zoekmachines indexeren websites op basis van structuur, de technische broncode, de inhoud en aanwezige links. Door Google wordt ook de relevantie van de informatie op je site intensief beoordeeld. Op basis van deze gegevens bepaalt Google welke site het verdient om verder bovenaan in de zoekresultaten te staan. Dat kunnen we beïnvloeden. Door je te ondersteunen met gedegen zoekwoordenonderzoek, SEO copywriting, klinkende techniek en uitstekend link management. Samen tillen we je website naar een hoger niveau.

 • Een goede website valt of staat met de keuze voor het technische platform waarop deze gebouwd is en hoe die techniek slim is toegepast. Bij Newstaed bouwen we websites bij voorkeur op het WordPress platform. Altijd up to date. Dat zorgt het voor een optimale gebruikservaring (usability), een snellere laadtijd van pagina's (performance) en betere indexering in de zoekmachines (optimalisatie). Vanuit onze jarenlange ervaring zijn we doorlopend bezig met de laatste technologische ontwikkelingen en houden we je website ook technisch up to date.

 • We bieden zelf professionele hosting aan, exclusief voor onze klanten. Met betrouwbare hosting in een professioneel datacenter bieden we de exclusieve hosting en service die perfect aansluit bij de eisen van je website en de gewenste performance. Zo kunnen we je altijd optimale ondersteuning bieden en snelle en uitstekende service garanderen. We zorgen voor korte communicatielijnen en je hebt voor alle zaken rond je website één aanspreekpunt. Kortom: zorgeloze professionele hosting met een zeer goede uptime!

 • Ook na oplevering van de website zijn we graag betrokken bij het up to date houden van je nieuwe site. Binnen de eerste 4 weken na livegang voeren we de laatste aanpassingen op het gebied van content nog voor je door. Zeker als we ook de hosting voor je verzorgen, is de technische performance van je site gegarandeerd. Met een ongekende uptime en gegarandeerde snelheid van het inladen van de pagina's is gebruikersgemak gegarandeerd.

Ja, ik wil advies over websites

Of bel direct
Steven Nijstad

Steven Nijstad

WordPress specialist

06 2504 6534

Heldere werkwijze

We ontwikkelen responsive WordPress websites die duidelijk communiceren. Goed vindbaar in de zoekmachines en gericht op het behalen van je zakelijke doelstellingen. Dat is telkens de primaire doelstelling die we voor ogen hebben. Iedere website die we maken is daarin uniek.

We zien de samenwerking met jou als klant als een echt partnership. We betrekken je als opdrachtgever zo vroeg mogelijk bij het ontwikkelproces. Jij weet immers zelf het beste wat je doelgroep beweegt en aanspreekt en zo komen we samen tot een optimaal resultaat.

 1. Kennismaking

  Kennismaking

  Een goede klik is belangrijk voor een langdurige samenwerking. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we onder het genot van een kop koffie wat je doelstellingen zijn en wat we daarin voor je kunnen betekenen.

 2. Voorbereiding

  Voorbereiding

  In de voorbereidingsfase vertalen we je doelstellingen, eisen en wensen naar een heldere opdrachtbeschrijving. Dat startdocument vormt de leidraad tijdens de verdere ontwikkeling van je nieuwe website.

 3. Design

  Design

  Bij webdesign ligt bij Newstaed de focus op doelgroepherkenning, gebruikersgemak en conversie. Hier gaat het niet alleen om mooi en aantrekkelijk, maar bovenal om functioneel en zorgen voor call to action.

 4. Techniek

  Techniek

  We bouwen onze websites op basis van het WordPress platform. De technische ontwikkelomgeving spiegelen we zoveel als mogelijk aan de live omgeving. Ook hebben we al een SSL certificaat draaien op de testserver. Dat voorkomt verrassingen tijdens de livegang.

 5. Content

  Content

  Bij voorkeur werken we volgens het content first-principe. In een zo vroeg mogelijk stadium schrijven we je SEO-teksten en plaatsen die samen met het geselecteerde beeldmateriaal in de ontwikkelomgeving. Dat geeft al snel een reële weergave en zorgt voor kortere doorlooptijden.

 6. Testen

  Testen

  De techniek en content zijn compleet. Aan de hand van een allesomvattende launchlist wordt de responsive site op allerlei fronten getest. Hoe presteert de site in de meest voorkomende browsertypen en op de verschillende devices. Ook veiligheid en snelheid komen hierbij aan de orde.

 7. Lancering

  Lancering

  Klaar om live te gaan. Altijd een mooi moment na hard werken. Omdat de ontwikkelomgeving al zo reëel mogelijk ingericht en getest is, komen we hier niet snel meer voor verrassingen te staan. Afhankelijk van het doel en de doelgroep van de site, gaat de lancering vaak gepaard met een extra impuls op bijvoorbeeld sociale media of andere online marketingtools.

 8. Analyse

  Analyse

  De analyse gaat bij Newstaed verder dan alleen het installeren van Google Analytics. Het volgen van je bezoekersaantallen is goed. Maar nog beter is het om te beoordelen hoe je bezoekers zich online gedragen en daar daadwerkelijk iets mee te doen. Desgewenst zetten we een scorende Adwords campagne voor je op en begeleiden je hierin van begin tot eind.

 9. Onderhoud

  Onderhoud

  Een website is nooit af. Na livegang is het juist belangrijk om de content actueel te houden en de techniek up-to-date. Daarom bieden we ook na livegang onze expertise en service aan in de vorm van een maandelijks onderhoudscontract.

Referentie: Van der Vliet Aannemersbedrijf

Van der Vliet Aannemers- en Afbouwbedrijf is een aannemer in de regio Bommelerwaard. Het bedrijf staat bekend om haar persoonlijke benadering en de flexibele aanpak. Van een kleine verbouwing tot de renovatie van een heel huis. Geen klus is hun te gek.

Statistieken van de nieuwe Van der Vliet website sinds lancering:

Referentie: Van der Vliet Aannemersbedrijf

Aanvankelijk leek een renovatie van de toenmalige website me genoeg. Met een vooronderzoek heeft Newstaed me overtuigd om een compleet nieuwe website te bouwen. De resultaten mogen er wezen, in de regio ben ik de enige aannemer die het online écht goed heeft geregeld en scoor zodoende veel online aanvragen. Vakmanschap!

Opdrachtgevers

We werken voor promintente klanten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Neem contact op