R2B Inspecties

< Terug naar overzicht

Zekerheid volgens plan. Ook online

Blussystemen, brandmeldsystemen en inbraakbeveiligingssystemen zijn er voor de bescherming van mensen, goederen en gebouwen. Of die oplossingen ook écht garant staan voor de beoogde veiligheid wordt beoordeeld door de onafhankelijke experts van R2B Inspecties B.V. Zij inspecteren alle beveiligingsinstallaties en de daarbij behorende bouwkundige en organisatorische maatregelen, zowel bij oplevering als periodiek. Hierdoor ben en blijf je altijd verzekerd van een doelmatige beveiliging. R2B is van mening dat alle kennis en kunde opgedaan tijdens inspecties, teruggebracht moeten worden naar de markt. Daarom verzorgt men een ruim pakket aan opleidingen die met de (brand)veiligheid van mens en omgeving te maken hebben. De specialistische kennis die men opdoet tijdens de inspecties geeft men zo door aan de markt.

 

Website R2B Inspecties

 

Bezoek website

Verhogen online inschrijving opleidingen

Inschrijven voor opleidingen via de oude website verliep nogal stroef. Daarom ontstond de wens om een nieuwe site te ontwikkelen die naast het op overzichtelijke wijze presenteren van het opleidingsaanbod, ook heel duidelijk de specialistische dienstverlening van R2B uit de doeken zou doen. Het resultaat is een overzichtelijke en vooral beeldende website. Heldere fotografie die laat zien wat de werkgebieden zijn van R2B. Eenvoudig navigeren en qua techniek optimaal ingericht om veel downloads, documenten en opleidingsvormen te tonen. Een eigentijdse vormgeving die de huisstijl van R2B extra kracht heeft gegeven.

r2b-wordpress-website-ipad

r2b-website-wordpress

Optimale vindbaarheid en conversie

Door de nieuwe indeling en uitvoering en de slimme techniek achter de website is de vindbaarheid aanzienlijk verhoogd. Het is belangrijk gebleken om de specialismen op het gebied van veiligheid nog duidelijker naar voren te brengen. R2B is op dat vlak toonaangevend in Nederland maar ook internationaal, waardoor de website veelvuldig bezocht. En de primaire doelstelling, het verhogen van het aantal online inschrijvingen, is met bereikt: Er komen nu dagelijks aanmeldingen voor opleidingen binnen.

r2b-website-wordpress-iphone

Eenvoudig in eigen beheer te onderhouden

Het onderhoud en beheer doen de collega’s van R2B vrijwel altijd zelf. Er wordt veelvuldig gepubliceerd door de specialisten van R2B en het opleidingsaanbod wordt netjes actueel gehouden. Actualiteit is ook belangrijk voor de Google ranking in de zoekmachines. Nieuwsberichten tekstuele- en beeldaanpassingen en nieuwe downloads kunnen eenvoudig via het WordPress CMS (Content Management Systeem) worden ingegeven en aan de voorzijde van de site wordt dit in nette vormgeving weergegeven.

Steven is al jaren onze huisstijlcreator. Hij kent de do's & don'ts bij R2B Inspecties en komt iedere keer met goede suggesties. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking!

Is je interesse gewekt?

Neem contact op