Prochamp

< Terug naar overzicht

Ketenbeheersing, basis voor het Prochamp succes

Prochamp is een vooraanstaand internationaal producent van champignonconserven. Bijzonder bij dit op en top familiebedrijf is dat men de totale productieketen in eigen hand heeft. Van het bereiden van compost, het duurzaam telen van champignons tot en met het vermarkten van geconserveerde champignons. Alles dicht bij elkaar, overzichtelijk en efficiënt.

 

Website Prochamp

 

Bezoek website

Prochamp champignons

Verhogen bezoekersaantallen

De bezoekersaantallen van de oude site van Prochamp waren niet om over naar huis te schrijven. Inhoudelijk was de site met name gericht op het productieproces en de producten werden netjes getoond in hun goed verzorgde verpakkingen. Maar dat leverde niet de gewenste aandacht op de site. De vindbaarheid was niet optimaal. Dat moest anders, dus de opdracht was om het sitebezoek te verhogen met de vraag hoe dat te bereiken.

prochamp-champignons-pizza

Van gesloten blik naar open smaakbeleving

Een SEO-onderzoek vormde de basis voor de nieuwe plannen. Meer bevlogenheid en meer smaakbeleving was het recept voor het nieuwe siteconcept. Gekoppeld aan een frisse, culinair ogende vormgeving, slimme zoektechniek en praktische navigatie. Het product en de smaakbeleving ervan naar voren en de productie en het bedrijf daarachter als trotse en kwalitatief hoogstaande producent en partner in business.

prochamp-champigons-koken

Culinaire uitstraling in een modern jasje

Het resultaat mag er wezen: een geheel vernieuwde en actieve responsive site: veel beleving door de bereiding en consumptie van champignons van Prochamp fraai in beeld te brengen. Maar ook door het opnemen van interessante ‘weetjes’ en recepten. Uiteraard komt ook de totstandkoming van het product en de productieketen aan bod. Want men is maar wat trots op de geavanceerde productiewijze van de smaakvolle champignons die wereldwijd hun afzet vinden. Prochamp ziet de bezoekersaantallen van de SEO geoptimaliseerde website aanzienlijk groeien. De reacties op de nieuwe, smakelijke uitstraling van de site door klanten en prospects zijn lovend.

We hebben lang nagedacht over hoe we ons verhaal wilden neerzetten, Newstaed heeft ons geholpen in het maken van keuzes. Het resultaat is een website die helemaal past bij onze wijze van ondernemen.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op