Plospan

< Terug naar overzicht

The touch of wood

Plomp & Zonen B.V. is al jarenlang een grote speler op de markt van hoogwaardige bodembedekking voor paarden en huisdieren. Sinds een paar jaar verkopen ze ook bio energie houtpellets waarmee men CO2 neutraal kan stoken. Verkoop van alle producten ging voor 99% via de telefoon. De nieuwe website moet daar verandering in brengen.

product-plospan
 

Bezoek website

Plospan Strooisels

Overzichtelijke productpagina’s

Qua informatie zijn alle productpagina’s zeer breed opgezet zodat de bezoeker goed geïnformeerd in contact kan treden. Dat kan dus ook via een contactformulier. Dit verlicht de werkzaamheden bij de afdeling verkoop maar maakt het vooral makkelijk voor de eindgebruiker.

Alle strooisels zijn door Morning Road als close-up, in de verpakking en op pallets gefotografeerd. Daardoor spat het van je beeldscherm en kun je het product al bijna ruiken.

Om niet alleen het product in beeld te brengen maar ook het bedrijf erachter heeft Fotolux samen met de klant meerdere sfeer fotografeer sessies op locatie doorlopen. De fotografie die daaruit is geselecteerd is overal op de website terug te vinden.

Plospan website

plospan-werkplaats

Wereldwijd actief

Plospan heeft afnemers en tussenhandelaren over heel de wereld. Voorheen werden bezoekers alleen ontvangen op plospan.nl. Met de nieuwe website richt Plospan zich in meerdere talen tot haar klanten en wordt alle website content in 5 talen aangeboden: Nederlands, Engels, Duits, Frans en zelfs Chinees.

Om het internationale karakter verder te benadrukken heeft Newstaed i.s.m. met Lekkerduidelijk een WordPress Multisite ontwikkeld. Dat maakt het mogelijk om voor elke taal een aparte domeinnaam te gebruiken.

plospan-website-iphone

plospan-bio-energie

Meer bezoekers

Bij de start van het web project is er voor gekozen om al het tekstmateriaal opnieuw te schrijven en te vertalen. De Regiekamer heeft vanuit meerdere interviews zoekwoordenlijsten opgesteld die de basis hebben gevormd voor al het tekstmateriaal. Uiteraard met zoekmachines in het achterhoofd.

Dit resulteerde vrijwel direct in meer bezoekers. Met name de Bio Energie pagina wordt goed bezocht, daar komen dan ook de meeste conversies uit middels ingevulde bestelformulieren.

Project bijzonderheden

  • Custom built responsive templates
  • WordPress Multisite CMS
  • Website volledig in 5 talen
  • Alle teksten geschreven en vertaald met SEO hoog in het vaandel
  • Elke taal een eigen CMS en URL
  • Afbeeldingen worden supersnel ingeladen middels een Content Delivery Network
  • Ingericht op het scoren van leads (online verkopen)

Newstaed kwam bij de eerste presentatie al direct binnen met een aansprekend visueel voorstel. Hierdoor hadden we al meteen veel vertrouwen in het vervolgtraject! Steven heeft het gehele project zeer professioneel en voortvarend begeleid waardoor we ondanks de drukte binnen onze organisatie nu een mooie en technisch up-to-date website hebben!

Is je interesse gewekt?

Neem contact op