Orffa

< Terug naar overzicht

Engineering your feed solutions

Orffa ontwikkelt en levert voedsel additieven voor de diervoeding markt. Ze engineeren feed oplossingen. Dat doen ze met een wereldwijd verspreid team aan specialisten. Naast de oplossingen die ze bieden was het belangrijk om die mensen goed in beeld te brengen en per land voor te stellen aan de bezoeker van de website.

Bezoek website

Orffa website

Toegankelijke product pagina’s

Het product assortiment van Orffa is vrij breed en tevens zeer branche specifiek. Het doel was om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken zijn of haar product te vinden. Middels geavanceerde filters zijn alle producten met maximaal twee muisclicks binnen handbereik. Vervolgens zijn de product detail pagina’s aangekleed met mooie productshots en zoekmachine vriendelijke teksten.

Website Orffa iPad

orffa-kuikens

De specialist voorop

Net als bij elk bedrijf zijn het de mensen die het moeten doen bij Orffa. Het gedreven team aan engineers is wereldwijd actief. Op de website worden alle specialisten expliciet per werkgebied uitgelicht. De bezoeker kan gericht op regio of productgroep naar een medewerker van Orffa zoeken. Zo komt de aanvraag meteen bij de juiste persoon binnen de Orffa organisatie binnen.

Orffa website op iPhone

orffa-kippen

Eenduidige online boodschap

De opdrachtgever van dit project is Green Communicatie. Daar komt het online concept in ruwe dan ook vandaan, Newstaed heeft dit als onderaannemer verder uitgewerkt door hedendaagse webstandaarden in te zetten.

Voorafgaand aan het website project heeft Green Communicatie een rebranding traject met Orffa doorlopen. In de oude situatie was Orffa online aanwezig met veel sub websites en overtollige URL’s. Met de livegang van de nieuwe website is er schoon schip gemaakt en is alles op één domeinnaam online gezet: orffa.com.

 

Project bijzonderheden

  • Custom designed responsive templates
  • WordPress CMS
  • Geavanceerde zoekfilters voor specialist en product pagina’s
  • Ingericht op het scoren van leads (online verkopen)
  • Leads komen meteen bij de juiste persoon binnen
  • Website voorbereid voor toekomstige meertaligheid
  • Sterk verbeterde SEO posities voor vrijwel alle website pagina’s

Steven weet met zijn persoonlijke inbreng een mooi product neer te zetten. Ik ben erg tevreden over de bereikbaarheid, professionalisme en inzet. Op gebied van Hosting en webdesign is Steven een echte kenner, waardoor hij gericht advies kan geven.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op