Nieuwbouwtotaal

< Terug naar overzicht

Overzicht op regionale nieuwbouw projecten

Voor dit online project hebben Moolenaar Makelaardij en LT Architecten de krachten gebundeld om zo nieuwbouw projecten in de Bommelerwaard meer aandacht te geven. De vraagstelling aan Newstaed was om de projecten overzichtelijk in beeld te brengen met als uitgangspunt dat het voor geïnteresseerden gemakkelijk is om in contact te komen met de betrokken partijen.

nieuwbouwtotaal-product
 

Bezoek website

Snel op de juiste project pagina

Middels een unieke zoekfunctie bevind de bezoeker zich in een handomdraai op de juiste pagina. Vooral handig op mobiele apparaten. Helemaal wanneer er dadelijk nog meer vastgoed bedrijven gaan adverteren op de website. Iets wat in het verlengde ligt van de strategie achter dit concept.

Nieuwbouwtotaal iPhone

nieuwbouwtotaal-artist-impression-2

Per project een eigen contactpersoon

Om ervoor te zorgen dat de aanvragen meteen bij de juiste persoon binnenkomt is er per project een contactpersoon te koppelen. Elk contact moment komt direct bij hem/haar in de mailbox terecht. Via een dashboard kan de beheerder sowieso alle leads bekijken.

nieuwbouwtotaal-ipad

nieuwbouwtotaal-artist-impression-3

Project bijzonderheden

  • Pijlsnel zoeken op projecten in de regio
  • Per project een betrokken partij te koppelen
  • Breed uitgemeten project detail pagina’s
  • Custom built responsive templates
  • WordPress CMS
  • Ingericht op het scoren van leads (contact momenten)

Al ruim 5 jaar werk ik graag samen met Steven. In deze jaren hebben wij 4 succesvolle websites gelanceerd. Steven is een prettig persoon om mee samen te werken en weet mijn ideeën altijd weer om te zetten in creatieve web oplossingen. Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet en daar hou ik van.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op