Moolenaar Makelaardij

< Terug naar overzicht

Unieke WordPress site gekoppeld aan Realworks database van NVM

Moolenaar Makelaardij is uitgegroeid tot de nummer 1 makelaar binnen de Bommelerwaard als het gaat om het aankopen, verkopen, verhuren en taxeren van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Door de persoonlijke aanpak, oprechte betrokkenheid en een no-nonsens benadering is het marktaandeel binnen de regio nog steeds groeiende.

Website Moolenaar Makelaardij

Bezoek website

Moolenaar Makelaardij binnenstad Zaltbommel

Optimale zoekfunctie essentieel

Om vraag en aanbod ook maximaal toegankelijk te maken voor belangstellenden op de woning- en vastgoedmarkt, wilde dit actieve makelaarskantoor een bijzonder gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen. Op en top maatwerk waarbij het toegankelijke karakter van het kantoor en de mensen erachter ook duidelijk terug zijn te vinden in de uitstraling en het zoekgemak op de website.

 

Moolenaar Makelaardij iPhone

moolenaar-makelaardij-uiterwaarden

Onderscheidend vermogen

Het resultaat is een unieke gebruiksvriendelijke en sympathiek ogende makelaarssite. Eigentijds en technisch zeer doordacht omdat de maatwerksite volledig gekoppeld is aan de database van Realworks, de landelijke onroerend goed database van NVM, waar ook Moolenaar bij is aangesloten. Ieder uur wordt er een automatische update in de site geladen, waardoor altijd het meest actuele aanbod gegarandeerd is op de site.

Moolenaar Makelaardij website iPad

moolenaar-makelaardij-toren-zaltbommel

Responsive

Zoeken op een makelaarssite doe je niet alleen vanuit je luie stoel, maar vaak ook onderweg of als je voor een bepaald object staat waar je nieuwsgierig naar bent. Daarom is deze gebruiksvriendelijke site responsive gemaakt. Dat houdt in dat ook op je smartphone of tablet het aanbod nog steeds maximaal gepresenteerd in beeld komt.

Al ruim 5 jaar werk ik graag samen met Steven. In deze jaren hebben wij 4 succesvolle websites gelanceerd. Steven is een prettig persoon om mee samen te werken en weet mijn ideeën altijd weer om te zetten in creatieve web oplossingen. Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet en daar hou ik van.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op