Fotolux

< Terug naar overzicht

Klanten terugwinnen in de winkel door een webshop

Fotolux is een middelgrote fotospeciaalzaak in Zaltbommel. Men helpt u graag bij de oriëntatie naar een nieuwe foto- of video camera, tas, filter, flitser, geheugenkaart, softwareprogramma, objectief en noem maar op. Door teruglopende winkelinkomsten, met name vanwege de concurrentie van de grote internetaanbieders, was men genoodzaakt het roer om te gooien en ontstond het idee en de opdracht voor het opzetten van een webshop.

 

product-fotolux

 

Bezoek website

Fotolux winkel

Assortiment online

Vanuit de productoverzichten werd een logische webshopindeling gemaakt. Een groot deel van het winkelassortiment kan nu ook overzichtelijk online in de nieuwe webshop gevonden worden. Maar u bent natuurlijk nog steeds van harte welkom in de winkel, waarbij men u graag helpt met een eerlijk en vakkundig advies.

Shopify webshop

fotolux-winkel

Klantvertrouwen door activiteiten

Om die klantgerichtheid en hoge servicegraad ook op het internet te tonen is men bij Fotolux onder andere productvideo’s gaan maken en deze op het internet gaan zetten. Een korte review en/of instructievideo van de nieuwste apparatuur gepresenteerd met tips en tricks door de specialisten van Fotolux. Veel bekeken en het zorgt door de specialistische presentatie ook weer voor traffic naar de winkel. Ook de webshopverkopen lopen naar tevredenheid.

Fotolux webshop Shopify iPad

Extra traffic

Een goede investering dus en zeker ook door de actieve opstelling van deze fotospeciaalzaak op internet is het een dubbel succes geworden: de fysieke winkel zorgt voor traffic naar de webshop en vice versa!

Shopify webshop

De Fotolux webshop is gebaseerd op het Shopify platform. Snel, gebruikersvriendelijk en er is een directe koppeling gemaakt met het kassasysteem, waardoor de voorraad en de verkopen goed in beeld zijn.

De webshop die Newstaed voor ons ontwikkelde is een uitstekend verlengstuk van onze fysieke winkel! Ons kassasysteem is gekoppeld aan de online voorraad. Dus altijd up to date!

Is je interesse gewekt?

Neem contact op