Dubet

< Terug naar overzicht

Intermediair voor gebruikte bakkerijmachines

Dubet is een betrouwbare partner voor het in- en verkopen van hoge kwaliteit bakkerijmachines en productielijnen. Sinds 2000 heeft het bedrijf een groot internationaal netwerk opgebouwd. Van projectmanagement tot installatie, Dubet neemt het gehele proces uit handen om zodoende de hoogste slagingskans te garanderen.

 

 

Bezoek website

Dutch Used Bakery Equipment Trading

De vraag

De vorige website voldeed niet meer aan de huidige webstandaarden en was verder niet geschikt voor mobiele apparaten. Tevens wilde Dubet het online klantvertrouwen verhogen door heel duidelijk het aanbod in beeld te brengen en de boodschap te versterken door goed uit te leggen hoe ze te werk gaan. De nieuwe website moest nog meer een lead generator worden.

dubet-iphones-flat

De oplossing

Newstaed heeft een maatwerk oplossing voor Dubet uitgewerkt. In samenwerking met online marketing bureau Fingerspitz hebben we alle website templates voorzien van doordachte call to action elementen. De bezoeker heeft op elke pagina meerdere manieren om te reageren: meer info opvragen over een product, inschrijven voor de nieuwsbrief, een snelle vraag stellen of direct bellen.

Alle content op de website wordt slim aangeboden bij de zoekmachines om zo dubet.com omhoog te stuwen in de zoekresultaten. Via het WordPress CMS kunnen medewerkers van Dubet zelf alle teksten en afbeeldingen beheren en optimaliseren voor Google. Middels een goed onderhouden blog presenteert Dubet zich nu als een autoriteit op het gebied van bakkerijmachines.

De website wordt in drie talen gehost via een supersnelle WordPress gespecialiseerde hostingserver en vertoont perfect op desktop-, tablet- en smartphone niveau.

Aanvragen via de website worden automatisch doorgezet naar het Zoho CRM pakket. Op die manier worden alle leads centraal opgeslagen en behandeld.

dubet-bakkerijmachines

Het resultaat

Dubet heeft nu een unieke maatwerk website gericht op het scoren van leads. In de eerste maand was er al direct resultaat zichtbaar in de statistieken en ontvangt men meer online aanvragen. Ook komen er meer relevante bezoekers op de website die ook nog eens regelmatig terugkeren. Ruim 40% van de bezoekers bezoekt de website met een tablet of mobiele telefoon, deze geïnteresseerden krijgen nu een responsive vertoning voorgeschoteld.

Voor het vernieuwen van onze website hebben we drie partijen benaderd. Newstaed kwam met het beste plan van aanpak en koppelde daar een goede prijs aan. Alle onderdelen op de nieuwe website zijn ingericht met conversie optimalisatie als primair doel. Via de website komen wij bij nieuwe klanten aan tafel, we zien ook een duidelijke groei in leads uit onverwachte hoek!

Is je interesse gewekt?

Neem contact op