den Eelder

< Terug naar overzicht

Loeilekkere zuivel om trots op te zijn

Familiebedrijf den Eelder is al sinds 1990 een boerderij en zuivelmakerij in één. Van het zorgen voor de koeien tot het maken van loeilekkere boerenzuivel, ze doen het allemaal zelf. Elke dag streven ze daarbij naar het allerbeste. Voor mensen, maar zeker ook voor hun dieren. Want ze willen Nederland nog generaties lang blijven verrassen met ouderwets lekkere boerenzuivel.

En dat ze dat bij den Eelder ook waarmaken blijkt wel uit het feit dat hun boter, yoghurt en boeren karnemelk al eens werden betiteld tot de lekkerste van Nederland.

den Eelder zuivel website

Bezoek website

den Eelder in de stal

Van informatie- naar belevingssite

Opdracht van den Eelder was om de ‘oude’ productinformatie-site plaats te laten maken voor een aansprekende nieuwe belevingssite. Een site waar het echte boeren leven binnen een trots familiebedrijf en de kwaliteit van de ambachtelijke boerderijproducten vanaf zou spatten.

 

den-eelder-koeien-in-de-wei

Fotografieconcept

Los van de creatieve vormgevingsopzet die we aan de hand van een gedegen briefinggesprek voorstelden, werd al snel duidelijk dat de familie bij het uitdragen van die beleving een centrale rol zou moeten gaan spelen. In nauwe samenwerking met professioneel fotograaf Michiel Nijstad van Fotolux, werd een fotografieconcept bedacht dat de trots van het familiebedrijf op haar producten op een sympathieke manier karakteriseert. Een authentieke sfeer die het pure product en alles wat erbij komt kijken om dat product zo lekker te maken, in tekst en beeld laat meemaken. Beleving in optima forma.

den-eelder-fam-van-der-schans

De lezer blijven boeien

Een echte belevingssite is pas geslaagd als bezoekers ervan als het ware door de content heen worden gezogen zonder dat ze er erg in hebben. Door nieuwsfeiten, recepten, filmpjes en andere positieve boodschappen op actieve wijze in de fris vormgegeven tekstpagina’s aan te bieden, is er altijd weer iets nieuws dat de aandacht trekt. De bezoekersaantallen en het zoekgedrag op de site zijn daarom ook indrukwekkend.

Er valt altijd wel iets te beleven op het familiebedrijf van den Eelder en dat zie je ook op de site keer op keer weer terug. Actief content management zorgt voor veel actieve bezoekers en regelmatig terugkerende volgers.

 

Wat ons betreft alom lof, Newstaed heeft een resultaat neergezet om trots op te zijn! De website geeft, mede dankzij de foto's, een juiste sfeer en beleving weer; een ambachtelijk familiebedrijf. Onze website levert heel veel positieve reacties op. Juist ook vanuit onverwachte hoek en op onverwachte momenten.

Is je interesse gewekt?

Neem contact op