Congress Care

< Terug naar overzicht

Haal meer rendement uit uw bijeenkomst!

Congress Care is toonaangevend organisator van medische events. Met een gecertificeerd team van professionals verzorgen ze ruim 70 congressen per jaar. Dat komt overeen met in totaal zo’n 15.000 aanmeldingen op deze congressen.

Congress Care heeft bij Newstaed de vraagstelling neergelegd om de huidige website te redesignen en het gebruiksgemak te verbeteren. Het belangrijkste uitgangspunt voor het nieuwe design is dat de bezoeker van de website centraal komt te staan. Daarnaast was het van belang om de uitstekende SEO positie van het bedrijf in tact te houden. Hier is een strakke URL structuur voor aangehouden.

Bezoek website

Congres website

Flitsend snel de congreskalender doorzoeken

Uit de statistieken van de oude website bleek dat 95% van de bezoekers gericht op zoek ging naar een congres of al meteen op de desbetreffende congres landingspagina terecht kwam. Voor de huidige website was het dus belangrijk dat de bezoeker snel vindt wat hij of zij zoekt.

Met de overduidelijk zoekfunctie zijn de upcoming events in een handomdraai te doorzoeken, Hetzelfde geldt voor het congressen archief. Met een combinatie van 2 a 3 letters worden real time de congressen en congres categorieën getoond.

Congress Care website iPad

congress-care-zaal

Actief bloggen

Ondanks dat het overgrote deel van de bezoekers binnenkomt op een specifieke congres pagina, wil Congress Care extra verkeer genereren door actief te gaan bloggen. Op deze manier straalt het bedrijf meer online autoriteit uit. Dat moet op de lange duur gaan resulteren in meer leads via de website. Newstaed blijft ook na de livegang van de nieuwe website aan de zijlijn adviseren om ervoor te zorgen dat blog pagina’s in de juiste tone of voice en met een correcte SEO opbouw worden aangeboden bij de zoekmachines.

Congress Care website op iPhone

congress-care-bijeenkomst

Project bijzonderheden

  • Supersnel zoeken op congressen of congres categorieën
  • Overzichtelijke congres detail pagina’s
  • Custom built responsive templates
  • Volledig ontwikkeld op WordPress
  • Meer online autoriteit door actief bloggen
  • Ingericht op het scoren van leads (contactmomenten)
  • Snelle hosting met o.a. Varnish caching

We hebben in samenwerking met Newstaed de website van congresbureau Congress Care totaal gerenoveerd.

Steven heeft eerst duidelijk onze wensen geïnventariseerd en daarbij telkens getoetst aan de huidige web standaarden. Aanvullend adviseerde hij ons onder andere over, maar niet beperkt tot, inzet SEO, design en optimale inzet van het CMS WordPress. Kortom; wij ervaren de samenwerking (wederom!) erg prettig en bevelen Newstaed graag aan!

Is je interesse gewekt?

Neem contact op