Bourgondische Bierkelder

< Terug naar overzicht

Beleef de rijping van bier

Bij de Bourgondische Bierkelder draait het om de beleving van gerijpte bieren. Sommige speciaalbieren maken een ware smaakrevolutie door wanneer je ze enkele jaren laat rijpen. De Bourgondische Bierkelder geeft iedereen de mogelijkheid te genieten van speciale bieren die onder de juiste condities een tijd zijn weggelegd om te rijpen.

In de wereld van speciaalbier gebeurt veel. Nederland telt inmiddels meer brouwerijen dan onze zuiderburen en elk café heeft ondertussen een diversiteit aan speciaalbier op de kaart staan. Een nieuwe trend is het rijpen van bier. Daar waar brouwers of café-eigenaren voorheen zelf wel eens een bier in de kelder lieten rijpen, wordt dit nu beschikbaar voor het grote publiek, dankzij de Bourgondische Bierkelder.

Bourgondische Bierkelder

Bezoek website

Bourgondische Bierkelder

Belangeloos meedenken tijdens crowdfundcampagne

Om de kelders van een authentiek 18e-eeuws Brabants klooster te kunnen vullen met prachtige bieren had initiatiefnemer en biersommelier Bas Schampers hulp nodig. Via Crowdaboutnow is hij een crowdfundcampagne gestart waarmee hij in slechts 4 weken ruim €20.000,- ophaalde!

Newstaed heeft voor en tijdens de crowdfundcampagne vrijblijvend meegedacht en geadviseerd. Er werd een pakkend logo gemaakt en een tijdelijk landing page waarop het verhaal werd verteld. Risicovol, maar vol vertrouwen dat de Bourgondische Bierkelder zou aanslaan onder het grote publiek.

bourgondische-bierkelder-logo-1800x1000

Flexibele webwinkel

Om al die gerijpte bieren te verkopen heeft Newstaed een online platform gecreëerd waarmee het team van de Bourgondische Bierkelder het aanbod gemakkelijk kan beheren. Er is gekozen voor het Content Management Systeem WordPress in combinatie met de plug-in WooCommerce. Een e-commerce oplossing zonder learning curve voor de gebruiker met als voordeel dat men kan bloggen via WordPress.

Samen met Fotolux is er een strategie voor de packshots van de speciaalbieren bepaald en zodoende kan de ondernemer zelf de bieren fotograferen en plaatsen op de webwinkel. Dit geeft de website een eigen karakter, iets wat erg welkom is wanneer je online beleving wilt verkopen.

Webwinkel op iPad Pro

bourgondische-bierkelder-jaarpakket

Nadat Steven mij heeft geholpen met een eerdere website, vroeg ik hem om mij te helpen met de Bourgondische Bierkelder. Hij dook hier enthousiast in! Het design en de techniek van de website zijn altijd spot-on en secuur, maar daar houdt het niet op. Steven denkt mee binnen het totale concept, durft te zeggen waar het op staat en houdt mij scherp tijdens het proces.

Het is uniek dat Steven mij belangeloos heeft geholpen in de aanloop naar het opzetten van een crowdfundcampagne, met als resultaat een fantastisch geslaagde campagne. Daarna kreeg hij uiteraard opdracht voor het design van de huisstijl en een perfect werkende webshop.

Maar online ben je nooit klaar. Newstaed is en blijft mijn vaste partner voor alles rondom het digitale gedeelte van mijn bedrijf.

Newstaed, meer dan enkel webdesign.
Proost, op de Bourgondische Bierkelder!

Is je interesse gewekt?

Neem contact op