Bakery Initiatives

< Terug naar overzicht

Bakery Initiatives is een wereldwijde en onafhankelijke bakkerij adviesgroep. Oplossingen bieden van A tot Z voor nieuwe bakkerijen, daar zijn ze sterk in. Daarnaast verbeteren ze de algehele prestaties van zowel grote als kleine bakkerijen. Het Nederlandse bedrijf bestaat sinds 1984 en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijd opererende leverancier. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Bakery Initiatives drie buitenlandse kantoren; in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Bakery Initiatives website

 

Bezoek website

Bakery Initiatives

Meer leads all over the world

Overstappen op een nieuwe internationale website die ook in het buitenland in de zoekmachines goed wordt gevonden en meer leads oplevert. Dat was de vraag van Bakery Initiatives. Samen met internetmarketingbureau Fingerspitz hebben we het traject opgepakt. Na een gedegen analyse hebben we een effectieve websitestructuur bepaald. Dat hebben we vervolgens omgezet in een toegankelijk en aansprekend ontwerp. Het resultaat is een sprankelende site die door de opdrachtgever prima te beheren is en die bijzonder goed gevonden wordt: onder andere via Google AdWords realiseren we nu leads in 22 verschillende landen.

bakery-initiatives-bakkerij-lijn

Migratieschema voor behoud linkwaarde

Omdat Bakery Initiatives al een bezoekershistorie had met haar oude website, is een migratieschema opgesteld. Daarin zijn de URL’s van pagina’s van de oude website doorverwezen naar de meest passende pagina’s op de nieuwe website. Hierdoor wordt de reeds opgebouwde linkwaarde van de oude site behouden. Enorm belangrijk voor de ranking in de zoekmachines.

bakery-initiatives-vip-bus-tour

Klinkende resultaten

Bakery Initiatives heeft nu een goed gestructureerde internationale website waar klanten en prospects, waar ook ter wereld, hun informatie nog beter weten te vinden. Geheel afgestemd op de kracht van deze bakkerijspecialist. De bezoekersaantallen zijn ruim verdubbeld. Daarnaast is het aantal leads fors gestegen, van 6 naar 63 leads per maand. Een indrukwekkend resultaat!

Newstaed heeft van A tot Z meegedacht en schakelde waar nodig de juiste partners in om zo snel tot een mooi resultaat te komen. De website zorgt ervoor dat wij bij onze doelgroep aan tafel komen!

Is je interesse gewekt?

Neem contact op